Tre vinduer og dører

 

Europeisk vindu systemer

European windows   European windows  european wood windows iv 92

Tre dører, Skyvedører, Foldedører

 drzwi drewniane   drzwi drewniane przesuwne hst    drzwi drewniane harmonijkowe

Norske vinduer; toppsving, sidehengslet, topphengslet, fastkarm vindu, balkongdører, inngangsdører

Scandinavian windows   Scandinavian windows  tarrace door  main entrance  fixed windows  Danish windows

Engelske vinduer; sash, casement, bay and bow windows

English wooden windows   English wooden windows  bay windows

VELUX takvindur

Top opening roof window  Down opening roof window

 

Trevinduer er en imponerende kombinasjon både av estetiske , økologiske,  og naturlige råvarer med innovative designløsninger som gir en høy kvalitet, termisk og akustisk isolasjon.
Nøye utvalg av limtre som består av flere lag tre som limes sammen slik at det blir ekstra sterk  og spesielle teknologier for tørking og hvile perioden for trevirke  sørger for at du alltid kjøper trevinduer med høyest ytelse.
Teknologien for trevinduer i standard IV 68, IV 78 og IV92 utført med "euro spor" tillater bruk av maskinvare som montering konvolutt MACO, noe som gjør det mulig å ha skyvevindu side hang eller tilt og sving vindu med Micro-ventilasjon. I denne teknologien utfører vi standard vinduer, buede vinduer og trapesformede dører, skyvedører PSK og HST, foldedører. En litt annerledes, produserer vi historiske vinduer (fornyelse vinduer).

Denne standarden for innadslående vinduer er dedikert til det europeiske markedet. Disse produktene blir malt tre ganger ved bruk av ikke-transparent maling (RAL eller NCS) og impregnert. Det er også mulig å anvende såkalt glasur, som er ment for å vise strukturen av treet.

En ekstra element kan være aluminiums bedledning  som er brukt på utsiden og kan males i en hvilken som helst farge. De forbedrer utseendet på vinduet og forlenger livet med opptil 30 år, noe som også reduserer vedlikeholdskostnader.


 
Skandinavske vinduer er et flott alternativ til de innadslående vinduer. Det er en tradisjonell design, ofte med et spor rundt rammen som finnes i Sverige, Norge, Danmark, Finland og England og er ideell for disse forholdene. En helt annen design gir mer lys, bedre forsegling ytelse og andre interessante åpningsfunksjoner. Skandinaviske vinduer åpner vanligvis  på utsiden, slik at du kan få nytte av den interne plass rundt vinduet.

Utstyrt med beslag fra kjente produsenter som: SPILKA, IPA, ASSA ABLOY. I denne teknologien, kan du få: toppsving vinduer  med en  Lock-åpning begrensning ,uteslående vinduer av limtre som kan  stenges på kroker eller dørhåndtaket (sidehengslet), fastkarm  vinduer (butikkvinduer), balkongdører (terassedører). Til produksjonen bruker vi limtre furu eller meranti tre. Den mest brukte malingen er ugjennomsiktig S502Y NCS eller RAL 9010, noe som gjenspeiler den tradisjonelle fargen som brukes i Skandinavia.

Svenske type vinduer er laget også i tre og aluminium system (ALUCLADS). I dette tilfellet aluminium bekledning beskytter treet karm og ramme på utsiden av vinduet, slik at vinduet ser bra ut etter mange år. Det er den perfekte løsningen for alle disse vinduene som er utsatt for konstant skadelige atmosfæriske faktorer som sol og sjø klima. Tre vindu med aluminium bekledning  gir en større mulighet for vinduer, for eksempel, tillater bruk av tre eller fire ruter.


Engelsk typen vinduer er svært forskjellig fra vinduene i andre deler av Europa. Dette er tradisjonelle produkter tilgjengelig i Storbritannia, Irland og Island, og er ideell for disse forholdene. En helt annen design gir mer lys, bedre forsegling ytelse og andre interessante åpningsfunksjoner. Engelske vinduer åpner vanligvis opp på utsiden, slik at du kan dra nytte av den interne plass rundt vinduet.
Det hender ofte at et vindu i Storbritannia, produsert ved å kombinere flere mindre strukturer med hverandre, slik. (Bay eller bue vinduer) som gir bygningen et historisk og unikt utseende.

Utstyrt med beslag fra kjente produsenter som: SPILKA, IPA, SECURYSTYLE, ASSA ABLOY. I denne teknologien, kan du få: toppsving av en limiter, vinduer med åpne muligheter på kroker eller dørhåndtaket (sidehengslet), fastkarm vinduer (butikkvinduer), balkongdører (uteplass).  Til produksjonen,  er brukt limtre som består av flere lag  furu eller meranti tre som blir limt sammen slik at det blir ekstra sterk. De mest brukte maling er RAL 9016 som gjenspeiler den tradisjonelle fargen som brukes i Storbritannia.