Tre vinduer og dører

 

European windows eurosystem

European windows   European windows  european wood windows iv 92

Tre dører, Sliding doors HST, Folding doors

 drzwi drewniane   drzwi drewniane przesuwne hst    drzwi drewniane harmonijkowe

Scandinavian windows; top swing, side hung, top hung, fixed windows, terrace doors, main entrance

Scandinavian windows   Scandinavian windows  tarrace door  main entrance  fixed windows  Danish windows

English wooden windows; sash, casement, bay and bow windows

English wooden windows   English wooden windows  bay windows

VELUX roof windows

Top opening roof window  Down opening roof window

 

Trevinduer er en imponerende kombinasjon av estetiske og økologiske, naturlige materialer med innovative designløsninger som gir en høy kvalitet, termisk og akustisk isolasjon.
Nøye utvalg av limtre og spesielle teknologier for tørking og krydder sørger for at du alltid kjøpe trevinduer med høyest ytelse.
Teknologien for trevinduer i standard IV 68, IV 78 og IV92 utført med "euro groove" tillater bruk av maskinvare som montering konvolutt MACO, noe som gjør det mulig å ha bad side hang eller tilt og sving vindu med Micro-ventilasjon. I denne teknologien utfører vi standard vinduer, buede vinduer og trapesformede dører, skyvedører PSK og HST, foldedører. En litt annerledes, produserer vi historiske vinduer (fornyelse vinduer).

Denne standarden vinduer innover dedikert til det europeiske markedet. Disse produktene blir malt tre ganger ved bruk av ikke-transparent maling (RAL eller NCS) og impregnert. Det er også mulig å anvende såkalt glasur, som er ment for å vise strukturen av treet.

En ekstra element kan være aluminium som dekker som er brukt på utsiden og kan males i en hvilken som helst farge. De forbedrer utseendet på vinduet og forlenge livet med opptil 30 år, noe som også reduserer vedlikeholdskostnader.


 
Skandinavske vinduer er et flott alternativ til de innadslående vinduer. Det er en tradisjonell design, ofte med et spor rundt rammen som finnes i Sverige, Norge, Danmark, Finland og England og er ideell for disse forholdene. En helt annen design gir mer lys, bedre forsegling ytelse og andre interessante åpningsfunksjoner. Skandinaviske vinduer åpner vanligvis opp på utsiden, slik at du kan dra nytte av den interne plass rundt vinduet.

Utstyrt med beslag fra kjente produsenter som: SPILKA, IPA, ASSA ABLOY. I denne teknologien, kan du få: vippevinduer (øverste kurve) med en limiter, vinduer åpne hjertet stengt på kroker eller dørhåndtaket (sidehengslet), ikke-åpne vinduer (butikkvinduer), balkongdører (uteplass). Produksjonen, tre limt furu eller meranti tre. Den mest brukte malingen er ugjennomsiktig S502Y NCS eller RAL 9010, noe som reflekterer den tradisjonelle fargen som brukes i Skandinavia.

Svenske type vinduer er laget også i tre og aluminium system (ALUCLADS). I dette tilfellet aluminium hette beskytter treet karm og ramme på utsiden av vinduet, slik at vinduet ser bra ut etter mange år. Det er den perfekte løsningen for alle disse vinduene som er utsatt for konstant skadelige atmosfæriske faktorer som sol og sjø klima. Tre aluminium gir en større mulighet for vinduer, for eksempel, tillater bruk av tre eller fire ruter.


Engelsk typen vinduer er svært forskjellig fra vinduene i andre deler av Europa. Dette er tradisjonelle produkter tilgjengelig i Storbritannia, Irland og Island, og er ideell for disse forholdene. En helt annen design gir mer lys, bedre forsegling ytelse og andre interessante åpningsfunksjoner. Norsk vinduer åpner vanligvis opp på utsiden, slik at du kan dra nytte av den interne plass rundt vinduet.
Det hender ofte at et vindu i Storbritannia, produsert ved å kombinere flere mindre strukturer med hverandre, slik. (Bay eller bue vinduer) som gir bygningen et historisk og unikt utseende.

Utstyrt med beslag fra kjente produsenter som: SPILKA, IPA, SECURYSTYLE, ASSA ABLOY. I denne teknologien, kan du få: vippevinduer (øverste kurve) med en limiter, vinduer åpne hjertet stengt på kroker eller dørhåndtaket (sidehengslet), ikke-åpne vinduer (butikkvinduer), balkongdører (uteplass). Produksjonen, tre limt furu eller meranti tre. De mest brukte maling er RAL 9016 som gjenspeiler den tradisjonelle fargen som brukes i Storbritannia.