vinduer fra Polen

Polske vinduerVirksomheten AGAT +, som fortsatt eier familien Horosz ble grunnlagt i 1998. Det er den ubestridelige lederen i produksjon av vinduer og dører i West Pomeranian-provinsen. I løpet av årene, fikk vi  erfaring, som i dag gjenspeiles i kvaliteten og påliteligheten til våre produkter og profesjonelle tjenester.

For å møte kundenes behov, kontinuerlig forbedrer vi  våre produkter, ved hjelp av moderne maskiner. Vårt endelige mål er å møte kundenes forventninger og sikre kundetilfredshet.

Våre to fabrikker i nærheten av Szczecin, som spesialiserer seg på produksjon av vinduer, dører og andre strukturer i PVC, aluminium og tre. Vi tilbyr også, utvendige rullegardiner  og garasjeporter. Treverket vårt produserer vi  både for det polske markedet og for eksport.


Vi har faste kunder, blant annet Belgia, Holland, Frankrike, Danmark, Tyskland, Norge, Sverige, England, Irland og Island. Vi kan også skryte av en profesjonell transport flåte, så vi er i stand til å levere produkter over hele Europa.

Som det sies: Påstanden må bevise !!! Så vi inviterer deg vennligst å sjekke ut vårt tilbud og samarbeide med oss!

 

Polske vinduene er veldig gode og estetiske byggevarer som er produsert i våre fabrikker som er utstyrt i moderne produksjonsmåter som tillater oss rask og tilbakevendende produksjon. På  grunn av dette AGAT+ eksporterer  mange slags design og former av vinduer  til mange  forskjellige markedene.

Vindus pris avhenger av innkjøpte råvarer , valutakurser, avstanden som vi må kjøre for å levere varene til kunden.

 

 


Prizes and recognitions

Złoty laurII miejsce wsród producentów Gelan


Bilde galeri

PVC vinduer
vinduer fra Polen
vinduer fra Polen
Polske vinduer
Fabrikk vinduer fra Polen
Vindusprodusent fra Polen
PVC vinduer og dører
Fabrikk vinduer fra Polen
Vindusprodusent fra Polen Agat+
Fabrikk vinduer fra Polen
Fabrikk vinduer fra Polen AGAT+